© Let Stevens. Bijgewerkt 12.11.2014

 

Waarom gedragstherapie?

Belangrijkste voordelen

Advies op maat
Begeleiding aan huis
Op een tijd die ú schikt

 

"Ze hebben m'n bak verplaatst."

En telefoontje is genoeg

Na het eerste, vaak telefonische, contact krijgt u een uitgebreide vragenlijst  toegestuurd samen met de Algemene Voorwaarden.  Tevens wordt met u een afspraak gemaakt voor een huisbezoek. Nadat u de ingevulde vragenlijst heeft teruggestuurd volgt een huisbezoek.

Huisbezoek

Tijdens het huisbezoek volgt een interview aan de hand van de reeds door u verstrekte gegevens. Tijdens dit gesprek komen allerlei onderwerpen aan de orde: het probleemgedrag, maar ook gegevens over uw hond in alledaagse situaties, zijn eigenaardigheden, dingen die u opvallen. Informatie over uitlaten, voeding, training, belonen en corrigeren zijn uitermate waardevol. Indien mogelijk wordt het probleemgedrag op video vastgelegd. Of er wordt een gedragstest gedaan om aanvullende informatie te krijgen. Het is van belang een compleet beeld van het gedrag en de gevoeligheid van uw hond te krijgen. 

Therapie en begeleiding

Vervolgens wordt de meest geschikte therapie met u besproken. De praktische kanten daarvan worden met u doorgenomen. Indien verdere begeleiding gewenst of noodzakelijk is, dan kan dat in de vorm van individuele training. Een goede begeleiding werkt enorm motiverend en het is ook in mijn belang dat de therapie succesvol verloopt.

Tarief

Gedragstherapie  80,-- per uur  

Reiskosten

0,30 per km

15 km of meer vanaf Zeist